+387 65 792 814 / +387 66 155 378 (ENG) activeholidaysbosnia@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+387 65 792 814 / +387 66 155 378 (ENG) activeholidaysbosnia@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Smještaj

Smještaj u rafting kampu

Smještaj u kampu ušuškanom na obali rijeke Drine je 250 ležajeva koji su raspoređeni u bungalovima i sobama, od dvokrevetnih do šestokrevetnih. Skoro svaka soba ili bungalov imaju sopstveno grejanje i toalet. U sklopu naše ponude smještaja na raspoolaganju je više tipova smeštaja:

Standard bungalovi

Za one koji žele da se vrate u prošlost i osijete duh starih vremena tu su autentičnii bungalovi koji će vam pružiti maksimalnu udobnost kao i udahnuti duh prošlih vremena… Ovi bungalovi nemaju sopstveni toalet, koriste se zajedinčki na nekoliko metara od bungalova.

Comfort bungalovi

Drveni bungalovi od hrastovog drveta ušuškani u zelenilo i prirodu takođe autentični kao i standard sa primjesama novijeg vremena, pa posjeduju sopstveni toalet i grijanje.

Superior bungalovi

Ovaj tip smještaja nudi dodatni komfor uz sopstveni toalet i gijanje tu je i mini bar kao, kablovska televizija i sef.

Vikendice

Za maksimalnu udobnost i komfor tu su naše vikendice koje peporučujemo za višenevni boravak kod nas. Vikendice su opremljene sa mini kuhinjom, dnevni sobu i na spratu spavći deo. Uz sve tu su mini bar, besplatan wifi, kablovska televizija i sef.

Smještaj u Nacionalnom parku Sutjeska

Nacionalni park „Sutjeska“ raspolaže brojnim tipovima smještaja od hotelskih jedinica preko vila, paviljona, bungalova do planinskih kuća.

Vila “Volujak” i Vila “Maglić”

Novoizgrađene Villa “Volujak” i Villa „Maglić“, sa moderno opremljenim apartmanima. Vile u svom sastavu imaju ukupno 30 ležaja podijeljenih u 5 apartmana sa po 6 ležaja. Svaki apartman je dupleks. Dva apartmana u Villi „Silver II“ nude saunu i đakuzi i imaju površinu od 108 m2.

Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo i sadrže: pogled na planinu / znamenitost / rijeku, centralno grijanje, besplatan Wi-Fi i parking, TV, kablovske kanale, garderober, fen za kosu, mini-bar, tuš, toaletni pribor, peškire, posteljinu, bade-mantile, papuče, sef, dvorišni namještaj. 

Hotel Mladost

Hotel “Mladost” smješten je na Tjentištu u okviru Nacionalnog parka “Sutjeska”. Za turiste najznačajniji je hotel „Mladost“ koji se nalazi u samom centru Parka (Tjentište) i odlična je polazna tačka za posjetioce. Njegov značaj leži i u činjenici da je riječ o objektu koji može da primi najveći broj posjetilaca na Tjentištu. Sagrađen je 70-ih godina prošlog vijeka.

Ostali tipovi smještaja

Omladinski kamp i bungalovi

U Omladinskom kampu nalaze se dva Bungalova koja mogu da smjeste do 12 osoba. Prvi bungalov je veći i nudi četiri dvokrevetne sobe za ugodan boravak do osam gostiju. Svaka soba sadrži kupatilo sa tušem. Drugi bungalov je manji i nudi dvije dvokrevetne sobe za 4 osobe. Svaka soba ima kupatilo bez tuša, ali postoje sanitarni čvorovi sa tuševima u kampu.

Planinske kuće

Planina Zelengora je veoma pogodna za planinarenje i šetnju, a ovdje se nalazi i nekoliko planinskih kuća za smještaj. Ako želite da se osamite i udišete prirodu punim plućima, planinske kuće na Zelengori idealan su izbor.

Planinska kuća Donje Bare nalazi se na samom jezeru Donje Bare. Kuća raspolaže sa dvije spavaće sobe za ukupno 4 osobe, dnevnim boravkom sa kaminom, kuhinjom i kupatilom. Ovo je odlična opcija za sve one koji žele da iznajme cijelu kuću za nezaboravno iskustvo. Od Tjentišta, gosti će biti udaljeni samo 20 kilometara. Iza planinske kuće, na najzapadnijem dijelu jezera, nalazi se izvor vode.

Planinsku kuću za smještaj i boravak koja se nalazi nedaleko od Orlovačkog jezera. Kuća raspolaže sa dvije spavaće sobe za ukupno 4 osobe, dnevnim boravkom sa kaminom, kuhinjom i kupatilom. Već decenijama, kampovanje je za mnoge omiljeni način boravka i odmora u Parku.

Imajte na umu da u kući nema električne struje.

Katuni na Prijevoru

Ako želite da se osamite i udišete prirodu punim plućima, Katuni na Prijevoru idealan su izbor za smještaj. Nacionalni park “Sutjeska” rado prihvata sve goste i svako u njemu može da nađe dio za sebe. Ovdje će posjetioci biti okruženi upečatljivim pejzažima: Prijevor, iznad vas planina Maglić, a ispred vas se pruža čitav lanac vrhova – od Trnovačkog Durmitora, Studenca i Badnja na Volujaku i Zelengorskih vrhova u daljini. Katuni na Prijevoru su udaljeni oko 20 kilometara od Tjentišta i moguće je autom doći do njih.

U ljetnim mjesecima dostupna su tri katuna za smještaj. Ukupan kapacitet je za 15 osoba i svi katuni imaju sopstveno kupatilo. Na najzapadnijem dijelu od parkinga na Prijevoru nalazi se planinski izvor svježe vode koji je dostupan tokom cijele godine. Vidikovac Prijevor nalazi se na 1.688 metara nadmorske visine.